tr_tnav tl_tnav
کد خبر: ۱۴۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۸
نماینده جدید: در عزل استاندار نقشی نداشتیم
نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در خصوص تغییر ناگهانی استاندار خوزستان اظهار داشت: جابه جایی ناگهانی مقتدایی جز عزل وی نام دیگری ندارد. سیدشکرخدا موسوی انتصابات اخیر استاندار را یکی از دلایل عزل مقتدایی دانست. وزارت کشور از مقتدایی خواسته بود تعدادی از این انتصابات اخیر را انجام ندهد او هم گفته بود من استاندارم و باید برای عزل و نصب‌ها اختیارات داشته باشم.

استاندار خوزستان مقاومت کرد، عزل شد

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در خصوص تغییر ناگهانی استاندار خوزستان اظهار داشت: جابه جایی ناگهانی مقتدایی جز عزل وی نام دیگری ندارد.

سیدشکرخدا موسوی انتصابات اخیر استاندار را یکی از دلایل عزل مقتدایی دانست. وزارت کشور از مقتدایی خواسته بود تعدادی از این انتصابات اخیر را انجام ندهد او هم گفته بود من استاندارم و باید برای عزل و نصب‌ها اختیارات داشته باشم.
 
در عزل استاندار نقشی نداشتیم

 منتخب مردم اهواز گفت: همان‌طور که استاندار تغییرات ناگهانی را انجام داد، باید منتظر این تغییر ناگهانی هم می‌بود. طبیعتا استان از این تغییر ناگهانی ضربه می‌خورد. جواد کاظم‌نسب اظهار کرد: اطلاعی از نحوه تغییر استاندار ندارم؛ با وزیر کشور در رابطه با تغییرات در فرمانداری‌های استان بحثی شد ولی این‌که بر چه اساسی استاندار خوزستان تغییر کرده و این‌که آیا خود وزیر تصمیم گرفته‌اند یا هر دلیل دیگری بوده، در جریان نیستم.
 
وی افزود: در حاشیه جلسه و ضیافت شام رییس جمهور با منتخبان مجلس دهم، با وزیر کشور نشستی داشتیم و صحبت کردیم که جهت آرامش استان اگر امکان هست تغییر و تحول‌ها در فرمانداری‌های خوزستان متوقف شود و بعد از این‌که منتخبان به عنوان نماینده کار را آغاز کردند، خودشان با همفکری یا با نظر استاندار و تایید نمایندگان این تغییرات انجام شود. کاظم‌نسب ادامه داد: این خواست ما از وزیر بود ولی دیگر من اطلاع کافی ندارم که وزیر دستور داده‌اند که استاندار خوزستان ابقا نشود یا این‌که موضوع چیز دیگری بوده است.
 

وی اظهار کرد: منتخبان این موضوعات را به سمع وزیر کشور رساندند اما در عزل استاندار خوزستان نقش ندارند. منتخبان در حاشیه نشست با رییس جمهور، از وزیر کشور خواستند که آقای مقتدایی این تغییر و تحول را متوقف کند تا بعدا این امر انجام شود. بسیاری از منتخبان این موضوع را مطرح کردند. منتخب اهواز افزود: نمی‌توانم بگویم که این تغییر استاندار به دلیل همان اعتراضات نسبت به تغییر و تحولات در سطح فرمانداری‌های بوده است یا موضوعی از قبل بوده یا شاید وزیر کشور بنا داشته که بعد از انتخابات استاندار را تغییر دهد و شاید هم قضایای قبلی بوده است.
 
کاظم‌نسب تصریح کرد: نمی‌توانم در این زمینه نظر بدهم زیرا اطلاع کافی از این موضوع ندارم و ما تا به امروز هیچ ارتباطی با استاندار نداشتیم. تا پیش از این، منتخبان دیداری با آقای مقتدایی نداشتند و ایشان هم وقت نکردند که دعوت کنند وگرنه ما حاضر بودیم با هر شخصی که بتواند به مردم کمک کند جلسه بگذاریم و صحبت کنیم. وی در پاسخ به این پرسش که تغییر ناگهانی استاندار خوزستان چه تاثیری بر وضعیت استان خواهد داشت، گفت: همان‌طور که آقای استاندار تغییرات ناگهانی را انجام داد، باید منتظر این تغییر ناگهانی هم می‌بود البته طبیعتا استان از این تغییر ناگهانی ضربه می‌خورد.
 
خبرسازی برای استاندار جدید!

در همین حال، ایلنا در خبری از استانداری بیانک پس از مقتدایی خبر داد و نوشت: با موافقت شب گذشته‌ وزارت کشور با استعفای مقتدایی استاندار خوزستان، حدس و گمان‌ها در خصوص نشستن امین بیانک بر کرسی استانداری بار دیگر قوت بگیرد.  پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، رایزنی‌های گسترده‌ای برای تصدی پست استانداری خوزستان، توسط طیف‌های مختلف سیاسی صورت گرفت، که در این میان، از بین گزینه‌های مطرح‌شده، در نهایت از میان امین بیانک و عبدالحسن مقتدایی، این مقتدایی بود که فرصت قرار گرفتن در رأس استانداری خوزستان را به دست آورد. در چند ماه گذشته، به خصوص پس از سال نو، در بین رجال سیاسی و طیف‌های مختلف، زمزمه‌هایی از جایگزینی یک نیروی بومی و دارای سابقه‌ی روشن به جای مقتدایی به گوش می‌رسید که در این بین، نام امین بیانک بیش از دیگران مطرح شد. 

بخشنده: جایگزینی خودم را به جای مقتدایی تکذیب می کنم
در پی مطرح شدن نام دکتر مهدی بخشنده معاون وزیر جهاد کشاوری به عنوان گزینه جدی استانداری خوزستان ، وی در پاسخ به سوال پایگاه خبری محلی شوشان در این رابطه گفت: این موضوع را کاملا تکذیب می کنم و بنده هیچ تمایلی برای استانداری خوزستان ندارم. وی گفت: در حال حاضر در استان کرمان هستیم و به همراه هیات دولت در سفر به این استان به سر می بریم.
  امیدوارم خوزستان با انتخاب یک استاندار توانمند از حاشیه ها دور شود.

روایت مشاور مقتدایی از عزل مقتدایی
مديركل روابط عمومي استانداري خوزستان درباره استعفاي عبدالحسن مقتدايي استاندار خوزستان توضيحاتي ارائه داد.
   جمال درويش در گفت وگو با ايرنا اظهار كرد: استاندار خوزستان از نيمه فروردين امسال استعفاي خود را تقديم وزارت كشور كرده بود و وي از پارسال نيز در شركت نفت بازنشسته شده بود.
 
وي با اشاره به برگزاري نشست مديران استانداري و مقيمي معاون سياسي وزير كشور در محل استانداري خوزستان افزود: معاون سياسي وزير كشور امروز در اين جلسه با اظهار تاسف از اينكه خوزستان از خدمات يكي از مديران ارزشمند و توانمند محروم مي شود اعلام كرد كه وزير كشور با تقاضاي كناره گيري استاندار خوزستان موافقت كرده و وي به سمت مشاور وزير كشور منصوب شده است.
 

مشاور استاندار خوزستان همچنين گفت: فرج اله خبير معاون سياسي اجتماعي استاندار خوزستان به سمت سرپرست استانداري منصوب شده است.   عبدالحسن مقتدايي زاده آبادان، فعاليت شغلي خود را از پالايشگاه نفت آبادان آغاز كرد. در دوره هشت ساله جنگ ايران و عراق، بعنوان جانشين مديرعامل پالايشگاه آبادان فعاليت كرد.   وي در دوره‌هاي سوم و چهارم مجلس شوراي اسلامي بعنوان نماينده آبادان، به مجلس شوراي اسلامي راه يافت. مقتدايي در سال 1377 در دولت اصلاحات براي مدت سه سال استاندار خوزستان بود، سپس به استانداري هرمزگان منصوب شد و تا سال 1383 براي سه سال نيز در اين جايگاه فعاليت كرد.
 
 با شروع بكار دولت نهم، وي از تمامي فعاليت‌هاي سياسي كنار گذاشته شد، كه در پي آن بار ديگر به صنعت نفت بازگشت و بعنوان مشاور مديرعامل و عضو هيات مديره شركت ملي حفاري ايران به فعاليت خود ادامه داد. وي از ابتداي دولت يازدهم، استانداري خوزستان را برعهده داشت.
روایت یک خبرگزاری از برکناری مقتدایی
فارس هم نوشت: یک منبع آگاه گفت: با رایزنی منتخبان مجلس در اعتراض به تغییرات گسترده در استان خوزستان توسط استاندار، دولت فشار زیادی برای استعفای استاندار آورد اما مقتدایی زیر بار نرفت و بالاخره توافق بر اعلام بازنشستگی برای برکناری محترمانه شد. 
یک منبع آگاه  اظهار کرد: اینکه معاون سیاسی وزیر کشور در حالی که استاندار خوزستان در حال صدور احکام فرمانداران جدید خود بود، بدون اطلاع قبلی و یک باره به اهواز بیاید و اول صبح مراسم تودیع برگزار کند و بعد اعلام کند به درخواست استاندار با درخواست بازنشستگی وی موافقت شده طنزآمیز است.
 
وی افزود: استاندار خوزستان با قاطعیت در حال جابه‌جایی فرمانداران و انجام تغییرات دلخواه خود بود و حتی چند روز پیش مشاور اجرایی برای خود منصوب کرده بود، لذا بحث علاقه مقتدایی به رفتن یک دروغ است.
  این منبع آگاه خاطرنشان کرد: دولت بین برکناری، استعفای اجباری و اعلام بازنشستگی به دلیل زیر بار نرفتن مقتدایی به استعفا، ناگزیر به انتخاب راه سوم و اعلام بازنشستگی زودهنگام استاندار خود در خوزستان شد.
 
وی تصریح کرد: مقتدایی اهل استعفا دادن در اوج کار و برنامه‌های خود نبود و اینکه معاون سیاسی کشور برای تلطیف فضا از درخواست استاندار خوزستان برای بازنشستگی خبر داده بیشتر به شوخی و بازی با افکار عمومی شبیه است.
  وی گفت: دولت برای کسب رضایت راه‌یافتگان به مجلس، بین مجلس آینده و استاندار خود، مجلس آینده را برگزید.
 
این منبع گفت: برکناری مقتدایی چند روز مانده به تشکیل مجلس دهم پیام روشنی مبنی بر برنامه‌ریزی جدی دولت برای همراهی مجلس جدید با دولت بوده که این واقعیت انکارناپذیری است.
   وی ادامه داد: دامنه تغییرات مدیریتی در خوزستان با توجه به ترکیب نمایندگان خوزستان در مجلس دهم، تنها تغییر استاندار اکتفا نخواهد شد و دامن برخی مدیران‌کل و حتی فرمانداران را خواهد گرفت.
 
وی با اشاره به مصاحبه اخیر منتخب مردم شادگان در مجلس دهم با خبرگزاری فارس مبنی بر اینکه مردم منتظر تغییرات بزرگ در استان باشند، اظهار کرد: این اظهارات دقیقاً در حال تحقق یافتن است و البته برخی تغییرات مدیریتی در استان به ویژه در سطح مدیران کل بسیار ضروری است.

 منبعبهار نیوز

نام:
ایمیل:
* نظر: